Wie is DHRA

Het Street Legal Drags programma is een, door NHRA geregistreerd, trademark. In Europa zijn de gebruiksrechten van dit programma gegeven aan Tony Rowe, voormalig tweevoudig NHRA dragrace kampioen. Sindsdien volgen de ontwikkelingen van het programma zich in snel tempo op, en vandaag de dag draaien wij onze operatie vanuit een Stichting in Heemskerk, Nederland. In het dagelijks bestuur van onze stichting hebben inmiddels een hele mix aan personen zitten met verschillende achtergronden. Echter twee eigenschappen hebben zij allen gemeen:

  • Wij houden van Dragracing
  • Klantvriendelijkheid
  • Toegankelijkheid

Met de streetracers als grootste deel van ons klantenbestand kan dit alleen maar een succes worden. Onze huidige staf bestaat op dit moment uit:

President: Cary Koper
Motorsport Director / Promoter: Tony Rowe
Assistent Director: Gerard Roelofsen
Tech Inspector: Gerard Roelofsen, Marcel Gouma, Jaap Blom, Carlo Schonewille, Sven Klut
Race officials: Danny Sanders, Kenneth Gosenshuis, 
Distributor: DHRA

Photographer – Media & Editor: Mike Kraaij

www.facebook.com/dhra.dragracing/

Wanneer uw bedrijf betrokken wil worden bij Operation: Street Legal als sponsor, partner of race locatie dan wil ik u vragen contact op te nemen met Tony Rowe, Gerard Roelofsen en Danny Sanders door een email te sturen naar keuring@dhra.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de verschillende mogelijkheden door te nemen.

Wil je member worden van ons programma en heb je een vraag die niet in de FAQ sectie wordt behandeld stuur dan even een email met je vraag naar keuring@dhra.nl en wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Tevens hebben wij regelmatig vrijwilligers nodig om ons te helpen tijdens een race. Wil jij ons helpen? Stuur dan een email naar info@dhra.nl en vertel ons wie je bent, wat je achtergrond is en waarom je ons wilt helpen.