Rijdersvergadering en prijsuitreiking 23 nov. 2013

Posted on Posted in Nieuws, Nieuws & Media

Wijziging DATUM !!!!!

Ook dit jaar wordt de prijsuitreiking samen met de rijdersvergadering gehouden in het DHRA Hoofdkwartier in Heemskerk. Niet zoals eerder aangekondigd begin november ; maar op zaterdag 23 november ben je vanaf 14:00 uur welkom op het Het Aambeeld 11 in Heemskerk (Pro Street USA Cars).

Hier wordt niet alleen de King of Europe 2013 gehuldigd maar ook alle prijswinnaars (nummers 1,2 en 3) van zowel de DSPS als de EDRS klasses in het zonnetje gezet.
Komt zeker je prijs persoonlijk ophalen, hij zal niet voor je worden bewaard, opgestuurd of aan anderen worden meegegeven!

Vooraf gaand aan deze prijsuitreiking zal de reeds bekende rijdersvergadering plaatsvinden, waarbij de verschillende DHRA commissies (Baan/Timing en Keuring) de belangrijke punten voor seizoen 2014 zullen toelichten alsmede antwoord geven op jullie vragen.
Daarnaast is het mogelijk je mening te geven over zaken die je kwijt wilt. Het is daarom belangrijk dat je erbij bent.

Na de prijsuitreiking is er de mogelijkheid om tijdens een hapje en een alcoholvrij drankje met elkaar te netwerken of 1 op 1 vragen te stellen aan de aanwezige DHRA medewerkers.

Zegt het voort, komt allen!