Sponsoring AKR Performance

Posted on Posted in Nieuws, Nieuws & Media, Sponsoren

Persbericht,

AKR Performance  breidt sponsoring uit bij DHRA Dragracing.

Sinds 2011 is AKR Performance 1 van de sponsoren van DHRA Dragracing dmv de sponsoring van de midden afscheiding bij de start. Door het uitgebreide aantal races Binnen Nederland en in Europa is hierdoor de zichtbaarheid van AKR Performance bij DHRA optimaal. Je ziet de AKR middenberm dan ook op vele foto’s en films terug komen.

Nu gaat AKR performance een stap verder dmv het sponsoren van de DHRA scoreborden.  Hierdoor zal vanaf het seizoen 2016 de naam van AKR prominent te zien zijn op de scoreborden tijdens de DHRA wedstrijden.

Wij zijn erg blij met het vertrouwen van AKR in onze organisatie, Serie en wedstrijden.

DHRA Dragracing