Dutch Hot Rod Association
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DHRA OLD SKOOL STREETLEGAL DRAGRACING

26 augustus, 2017 @ 08:00 - 22:00

Zoals jullie wellicht vernomen hebben zijn er de afgelopen maanden veel veranderingen geweest betreffende het dragracen op Drachten. Helaas is gebleken dat de samenwerking tussen de deelnemende partijen niet het gewenste effect opleverde voor het dragracen op Drachten. Dat is ook de reden geweest voor het beëindigen van deze samenwerking.
Uit de evenementen van afgelopen maanden is gebleken dat het financieel niet haalbaar is om weekend-evenementen te draaien gezien alle voorschriften waar de organisatie aan zich aan moet houden en de kosten die dit met zich meebrengt.
Wij als DHRA willen het dragracen op Drachten behouden aangezien dit de enige locatie is in Nederland waar een ¼ mijl gereden kan worden.
Daarom hebben wij als DHRA besloten om terug te gaan naar onze oude manier van het streetlegal dragracen. Zowel de organisatie als de rijders willen maar één ding; veel runs maken.
We gaan het weekendevenement van 25 t/m 27 augustus een andere invulling geven. Vanuit jullie feedback is naar voren gekomen dat voor vele van jullie de entreeprijzen aan de hoge kant zijn voor het aantal runs die verreden kunnen worden per persoon. DHRA wil weer terug naar een toegankelijk event voor zowel publiek als streetlegal rijders. Dit concept willen we verder door ontwikkelen in 2018 verwerkt in 3 á 4 events.
Het nieuwe evenement DHRA Old Skool Streetlegal Dragracing zal er als volgt uit zien;
– Er zal alleen op zaterdag 26 augustus gereden worden van 10:00 tot 22:00
– Voor rijders zal de poort om 8:00 geopend zijn.
– Voor publiek zal de poort om 9:00 geopend zijn.
– Er zijn géén stroomvoorziening, toiletgebouw en douches voor teams en/of crew. Uiteraard zullen er wel dixi’s op het terrein aanwezig zijn, evenals de mogelijkheid om een hapje of een drankje aan te schaffen.
– Er is géén camping voor teams en/of crew.
– Er zal géén geprepareerde baan zijn.
– Er zal vangrail aanwezig zijn.
– Er zullen enkel streetlegal klasses zijn. Pro teams zijn welkom maar kunnen alleen rijden als demo in overleg met de organisatie (voor info gaarne contact opnemen met webmaster@dhra.nl )
– Maximaal 150 Rijderstickets beschikbaar.
– De entreeprijs voor rijders bij voorinschrijving bedraagt €70,-
– De entreeprijs voor rijders aan de poort bedraagt €100,-
– De entreeprijs voor bezoekers bedraagt €10,- voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar gratis, kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar €5,-
– Indien dit binnen onze mogelijkheden ligt zal er vermaak voor kinderen aanwezig zijn op het terrein.

Doordat we de productiekosten voor het organiseren van het evenement laag kunnen houden door te schrappen in de voorzieningen kunnen we ook de entreeprijzen lager houden.
Wij als DHRA willen net als de rijders dat er zoveel mogelijk runs gemaakt worden, tegen zo laag mogelijke kosten.
Om dit allemaal mogelijk te maken hebben wij jullie commitment nodig en daarom vragen wij van jullie het volgende:
– Schrijf je opnieuw in voor het DHRA Old Skool Streetlegal Dragracing via www.dhra.nl
– Het voordeel van voorinschrijving is dat alle benodigde papieren bij de inschrijving klaar liggen. Dit versnelt het inschrijvingsproces enorm op het event waardoor er nog eerder gereden zal kunnen
– Koop je tickets in de ticketshop: https://dhra.avayo.nl . Een week voor het evenement gaan we kijken of het evenement kostendekkend kan zijn, wanneer dit niet zo is zullen jullie de kosten voor de tickets (excl. de administratiekosten) uiteraard terug gestort krijgen.
– Je inschrijving en deelname is alleen zeker met een geldig ticket en een voorinschrijving op onze website www.dhra.nl . Let hier goed op vanwege het beperkte aantal beschikbare rijderstickets.

Gegevens

Datum:
26 augustus, 2017
Tijd:
08:00 - 22:00
Site:
www.dhra.nl

Organisator

DHRA
E-mail
info@dhra.nl

Locatie

Drachten Airport
De Knobben 100
Drachten, Nederland
+ Google Maps