Jubileum 40 jaar Dragracing op Drachten

Posted on Posted in Nieuws, Nieuws & Media, Nieuwsbrieven

In 1975 heeft de eerste wedstrijd plaats gevonden op het vliegveld van Drachten. Sindsdien hebben er jaarlijks verschillende evenementen plaats gevonden. Om dit te vieren heeft de DHRA het initiatief genomen om een feestelijke bijeenkomst te organiseren.

Daarom willen wij met alle Dragrace fans, rijders en oud rijders op 20 juni 2015 het jubileum vieren van 40 jaar Dragracing op Drachten.

Wij nodigen jullie dan ook uit om het te komen vieren op zaterdagavond 20 juni tijdens de Dragrace Drachten Internationals. Je bent van harte welkom vanaf 19:00 uur in de feesttent op het vliegveld met als gastheer Jan de Vries Catering voor een hapje en een welkom drankje.

Vraag op tijd de benodigde entreekaart aan en stuur een mail naar 40jaardrachten@dhra.nl . Dit geeft je vanaf 18:00 uur gratis entree bij de ingang. Geef duidelijk je naam op en de aantal kaarten die je nodig hebt. Uiteraard ben je ook welkom om langs de lijn de wedstrijd te volgen die van 10.00 tot 22:00 uur zal plaats vinden. Tot 20 Juni !!