SFI Tour 2015

Posted on Posted in Nieuws, Nieuws & Media

De SFI gaat in 2015 wederom op tour in Europa. Tijdens deze rondreis is het mogelijk om uw flexplate, bellhousing, velgen, etc opnieuw te laten certificeren. De SFI zal op donderdag 5 maart 2015, tussen 08:00 en 12:00 aanwezig zijn bij de DHRA.

Adres: Het Aambeeld 11 te Heemskerk.

sfi2014 1

 

 

 

 

 

 

 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw chassis opnieuw te certificeren, dit is alleen mogelijk op AFSPRAAK. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een chassis keuring verzoeken wij u vriendelijk een email te sturen naar keuring@dhra.nl

Heeft u vragen over welke onderdelen worden gekeurd en/of uw onderdelen in aanmerking komen voor herkeuring verzoeken wij u ook contact met ons op te nemen via het mail adres: keuring@dhra.nl Wij kunnen dan voor u nagaan of de delen tijdens de SFI tour 2015 gekeurd kunnen worden.

sfi2014 2

 

 

 

 

 

 

 

Graag zien we jullie op donderdag 5 maart 2015 te Heemskerk

Vriendelijke Groet,

SFI & DHRA