7-8-9 JULI | DRAGRACE MADNESS DRACHTEN

Posted on Posted in Nieuws, Nieuws & Media

Na een geslaagde editie in juni 2022 is Dragrace Madness ook weer terug in 2023! Van 7 tot 9 Juli op Vliegveld Drachten. Dragrace Madness is een initiatief van 402 Automotive en DHRA. De timekeeping is in handen van de DHRA en er wordt gereden volgens de KNAF en KNMV richtlijnen. 

Voor meer informatie bezoek de website van Dragrace Madness

Dragrace Madness – Dragrace Madness

Eerder werd in de pers melding gemaakt dat de dragraces door veranderingen op het vliegveld geen doorgang konden vinden en dat het einde oefening was. DHRA en 402 hebben door middel van juridische tussenkomst voor elkaar gekregen dat opnieuw wordt gekeken naar mogelijkheden om alsnog races te organiseren. Deze zomer kunnen we in ieder geval nog een keer racen, binnenkort meer duidelijkheid over de toekomst na deze races.