DRAGRACES DRACHTEN BACK IN TOWN!

Posted on Posted in Nieuws, Nieuws & Media, Sponsoren
Dragraces Drachten back in town!
 
Na vier jaar afwezigheid is het Dragracen in Drachten weer terug! En hoe! In het weekend van 10 tot en 12 juni het tijd voor de 1e editie van Dragrace Madness met de traditionele Drachten Internationals 2022! Een mooi nationaal en Europees deelnemersveld zal aan de start komen van de 1/4 Mile run. Dat wordt ouderwets genieten van het vertrouwde dragrace geluid in de Friese polder. Binnenkort openen de inschrijvingen voor deelnemers. In de tussentijd kun je bij interesse aanmelden via info@402automotive.com. We brengen je dan op de hoogte van de inschrijfprocedure. De ticketsales gaat ook snel van start. Zorg ervoor dat je dit evenement niet mist en houd onze socials in de gaten!De Drachten Internationals is een initiatief van DRAG NL en 402 Automotive. De timekeeping is in handen van de DHRA en er wordt gereden volgens de KNAF en KNMV richlijnen.